top of page

Politica de confidentialitate     

Compania noastră este găzduită pe platforma Wix.com. Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să vindem echipamentele și serviciile noastre. Datele dumneavoastra pot fi stocate prin depozitul de date, bazele de date Wix.com și aplicațiile generale Wix.com, de asemenea sunt stocate pentru o perioada in baza noastra de date pentru posibile colaborari viitoare. Wix.com stochează datele dvs. pe servere securizate în spatele unui firewall.

     Vă putem contacta pentru a vă informa cu privire la datele de contact dumneavoastra, pentru a vă anunta de posibile problemele legate de datele de contact actuale ale dumneavoastra, pentru a rezolva o litigiu, a colecta taxe sau datoriii monetare, pentru a vă exprima opiniile prin sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre compania noastră sau, să vă contactăm pentru a vă pune în aplicare Acordul privind utilizatorii, legile naționale aplicabile și orice acord pe care îl putem avea cu dumneavoastra. În acest scop, vă putem contacta prin e-mail, prin telefon, prin mesaje text și prin poștă.

      Dacă nu doriți ca noi să vă procesăm datele, vă rugăm să ne contactați la 0040 261 861 220 sau să ne trimiteți un e-mail la: office@calorset.com.
      Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site. Dacă vom face modificări substanțiale la această politică, vă vom anunța aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le folosim și / sau dezvăluim aceasta.
      Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți toate informațiile personale pe care le avem despre dumneavoastra, sunteți invitat să ne contactați la 0040 261 861 220 sau să ne trimiteți un e-mail la: office@calorset.com.

reparatii drumuri

bottom of page