top of page
De ce noi

 De ce noi, prin ce ne diferentiem

reparatii drumuri

Plus valoarea adaugata de CALORSET SRL :

  • Elaborarea Tehnologiei IR ( infrarosu ) avand la baza cele mai bune practici existente la nivel mondial, si ample activitati de cercetare experimentala

  • Elaborarea Anexei 4 din Reglementarea tehnica AND 547 din 2013 aferenta Tehnologiei IR ( infrarosu )

  • Elaborarea unui Indicator cu norme de deviz aferent tehnologiei IR si utilizarea acestora in programele de deviz :

- WinDoc Deviz,

- Deviz online,

- Deviz 360

- Deviz profesional 10 ( Intersoft )

  • Arzatoarele de tip Premix din dotarea utilajelor proiectate si fabricate de CALORSET SRL au incorporate toate componentele de automatizare necesare si sunt prevazute toate facilitatile celor mai bune practici la nivel mondial. O incalzire corecta si tinuta sub control, atat a zonei defecte cat si a materialului de adaos, permite o reparatie durabila.

  • Uttilajele sunt compacte si prin intermediul termocontainerului aflat deasupra panoului radiant permit utilizarea pentru executia de lucrari de remediere inclusiv pe timp friguros fara a fi nevoie de mixtura calda. Se utilizeaza material de adaos stocabil (mixtura asfaltica brichetata sau mixtura asfaltica frezate si aditivata cu agenti de intinerire)  incalzita in situ concomitent cu incalzirea zonei defecte

  • Solutia inovatoare de recuperare a caldurii gazelor fierbinti provenite de la panoul radiant si utilizarea acesteia pentru preincalzirea concomitenta a materialului de adaos stocabil la rece ( mixtura frezata aditivata sau mixtura proaspata brichetata )asigura o eficienta energetica foarte mare cu un consum redus de combustibil.

  • Utilajele proiectate si fabricate de CALORSET SRL respecta toate cerintele de securitate si cele ce concura la realizarea unei reparatii si reciclari de calitate.

  • Utilizarea agentilor de intinerire cu performante ridicate, dozajul corect al acestora, preincalzirea mixturii frezate aditivate la temperatura corecta sunt punctele forte ce asigura obtinerea unui material de adaos corespunzator. Calorset SRL furnizeaza aditivi de intinerire sub forma de emulsie si sub forma de rasina atat pentru reintinerirea suprafetei defecte cat si pentru reciclarea mixturii frezate utilizate ca material de adaos.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page