top of page

TERMENI ŞI CONDIŢII

 

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare.

 

     Accesȃnd şi utilizȃnd site-ul, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă ca orice alte acorduri ȋntre Dumneavoastră şi CALORSET S.R.L. sunt ȋnlocuite prin prevederile prezentelor Condiţii de Utilizare. Dacă nu sunteţi de acord sau nu acceptaţi, fără limitări sau calificări, Condiţiile de Utilizare ale acestui site, vă rugăm să părăsiţi acest Site.

 

2. Proprietatea Conţinutului

 

     Site-ul şi tot ceea ce cuprinde acesta, incluzȃnd fără limitare toate textele şi imaginile ("Conţinut") care sunt ȋn proprietatea şi sub dreptul de autor (copyright) al CALORSET SRL. Orice Conţinut care constă ȋntr-o marcă, logo, sau marcă de serviciu reprezintă marca ȋnregistrată şi neȋnregistrată a CALORSET SRL. Este strict interzisă utilizarea oricărui Conţinut, cu excepţia celor prevăzute ȋn Condiţiile de Utilizare, fără permisiunea ȋn scris a proprietarului "Continuţului". De asemenea, vă informăm că firma CALORSET SRL ȋşi vor asigură şi impune ȋn mod hotărȃt recunoaşterea drepturilor de proprietate intelectuală ȋn conformitate cu legile ȋn vigoare, ajungȃnd dacă este cazul la acţionarea celor vinovaţi de ȋncălcarea dreptului de proprietate intelectuală ȋn judecată prin instanţele penale.

 

3. Utilizarea site-ului

 

     CALORSET SRL acordă permisiunea de a utiliza Site-ul ȋn următoarele condiţii:

     Puteţi descărca Conţinutul, ȋnsă doar pentru folosul personal şi ne-comercial şi cu condiţia de a vă conforma cu informaţiile referitoare la dreptul de autor (copyright) şi alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse ȋn Conţinut;

     Nu aveţi permisiunea să distribuiţi, să modificaţi, să copiaţi (cu excepţia celor mai sus menţionate), să transmiteţi, să expuneţi, să refolosiţi, să reproduceţi, să publicaţi, să autorizaţi, să acordaţi o licenţă de folosire, să creaţi lucrări derivate din, sau sa transferaţi, să vindeţi sau să folosiţi Conţinutul ȋn alt mod, fără acordul ȋn scris al CALORSET SRL

 

     Este interzis să folosiţi Site-ul pentru a afişa sau transmite orice fel de material ce are caracter ameninţător, fals, ȋnşelător, abuziv, de hărţuire, licenţios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau ȋncuraja un comportament ce va putea da naştere unei infracţiuni, sau ar putea conduce la raspundere civilă, sau ar ȋncălca ȋn alt mod legea. CALORSET SRL va coopera cu oricare dintre autorităţile desemnate să aplice legea şi se va conforma cu orice sentinţă judecatorească prin care se cere sau se ordona societăţii să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.

      Este interzis să utilizaţi Site-ul ȋn scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

 

4. Confidenţialitate

 

     Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteţi pe Site prin chestionar sau prin alta modalitate vor fi folosite ȋn conformitate cu Notificare Privind Confidențialitatea. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteţi pe acest Site, precum ȋntrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidenţiale şi neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

 

5. Revizuiri ale acestor Condiţii de Utilizare

 

     CALORSET SRL. poate, ȋn orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiţii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a site-ului nostru ȋn mod periodic pentru a lua la cunoştinţă Condiţiile de Utilizare actualizate.

 

6. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie

     Aceste Condiţii de Utilizare şi utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instanţele competente din Romania vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi ȋn legătură cu prevederile Condiţiilor de Utilizare şi/sau Conţinutul site-ului sau ȋn cazul disputelor ȋn care aceste Condiţii de Utilizare şi/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

reparatii drumuri

bottom of page